Det dér med at blive ældre..

Fødselsdag, bræk og hangover

bday1
haha sød og meget fuld! 

I går blev min søde kæreste jo 22 år og det skulle naturligvis fejres med masser af kage, gaver og sprut!

Jeg havde været på arbejde om natten, så da jeg kom hjem ved en 5.30 tiden gik jeg direkte op med hans gaver og sang fødselsdags sang med min utrolige sprøde sangstemme. Han fik dog hurtigt udtrykt hans “begejstring” for min sang, så i stedet for satte jeg Tommy Seebach på med hip hurra det min fødselsdag og dansede rundt. Nogle var i bedre humør end andre ! 😉

Hvis der er noget jeg går op i så er det fødselsdag! Jeg elsker at købe gaver og virkelig forkæle folk, så vi brugte hele d. 23 på at lave kager. Den ene var Oreo Cheesecake and it was so good! Jeg brugte denne opskrift hvis nogen har interesse i at lave den (and you better have! I vil ikke fortryde)

bday2

Da det blev aften og M var blevet fejret af sin familie tog vi videre til en af hans venner der gerne ville holde fødselsdags fest for ham.

bday5

bday6

Det var en super hyggelig aften, men alt for kort! Vi blev simpelthen så fulde og var allerede hjemme ved en 02 tiden.
Jeg gik ud på toilettet for at kaste op og kunne så høre en mærkelig lyd fra værelset af. Så kommer M så ud med bræk ned af sig selv.. Jeg skynder mig ind for at inspicere værelset og tror i ikke at der så var bræk ALLE steder.. Gulvet, dynen, i et glas.. oh yes. I was not happy.

bræk

Her i dag har jeg det ikke optimalt.. Jeg har kastet op sådan 5 gange og plejet mig selv med masser af junk, slik og et langt bad. Jeg skal dog på arbejde igen i nat, så jeg håber lige at få et par timers søvn inden!

hangover1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér med at blive ældre..